Kleine campings in Nederland

Nederland heeft heel veel grote campings waar je de mooiste vakanties kunt beleven, compleet met waterpark, supermarkt en horecavoorzieningen. Maar als je geen kleine kinderen hebt of behoefte hebt aan rust, dan is een grote camping natuurlijk helemaal niets voor jou. Wat je dan zoekt is een kleine camping, rustig gelegen in de Hollandse natuur!

Minicamping de Maasakker, Noord-Brabant

Camping de Maasakker is het natuurkampeerterrein voor tent kampeerders. De kleine camping richt zich voornamelijk op de wandelaars en fietsers, maar met de auto ben je ook van harte welkom. Voor vouwwagens en kampeerbusjes is beperkt plaats. Minicamping de Maasakker is een natuurkampeerterrein. Het terrein in Noord-Brabant ligt in de uiterwaarden van de maas waar u in alle rust van de natuur kunt genieten. De camping ligt aan de landelijke fietsroute LF12. Het kampeerterrein is beperkt toegankelijk voor een vouwwagen of kampeerbus.

Meer informatie

Camping de Wedze, Friesland

Camping De Wedze is gevestigd midden in een karakteristiek coulisselandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Het dorp Twijzel ligt in Friesland op de lijn Leeuwarden-Groningen en vanaf de A7 (Drachten) binnen 15 minuten bereikbaar. Op de camping mag je zelf uw plek uitzoeken en gaan staan zoals jij dat wilt, mits er rekening gehouden wordt met uw mede-kampeerder.

Meer informatie

Minicamping Werendijke, Zeeland

Welkom bij Werendijke, een luxe en duurzame minicamping met een unieke kloostertuin en in het bezit van de Gouden Zoover Award en gouden Green Key milieucertificering. De minicamping is gelegen nabij Zoutelande, Walcheren, Zeeland op slechts een kilometer van het beste strand van Nederland. De zeer ruime plaatsen zijn voorzien van alle moderne kampeergemakken, zoals luxe sanitair, wireless internet en tv-aansluiting.

Meer informatie

Camping Jena, Achterhoek

Camping Jena is een karaktervolle groene camping direct aan de rand van de uitgestrekte bossen van landgoed Enghuizen in Hummelo nabij Doetinchem, de omgeving leent zich uitstekend voor de echte wandel-/fiets en natuur liefhebber. Deze kleine camping in Nederland wordt gekenmerkt door ruime zonnige standplaatsen, veel groen, goede sanitaire voorzieningen, de gemoedelijke sfeer en nostalgische uitstraling.

Meer informatie

Camping Midden Drenthe, Drenthe

De vriendelijke familiecamping Midden Drenthe ligt in het hart van een van Nederlands groenste natuurgebieden. De camping in Drenthe is uniek gelegen in het bosrijke buitengebied van Drenthe met prachtige en uitstekend onderhouden fiets- en wandelpaden. Je kunt gebruik maken van de  bewegwijzerde fietsroutes of wandelroutes. Bij terugkomst op de camping napraten over weer een heerlijke vakantiedag in Drenthe.

Meer informatie