Camping De Schuur is een fijne kleine camping op het platteland in Kempen in Vlaanderen met 25 toerplaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Camping De Schuur

Camping De Schuur is een fijne kleine camping op het platteland in Kempen in Vlaanderen met 25 toerplaatsen. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping De Schuur heeft mooie te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van . Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Array Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, fietsliefhebbers.

Kleine camping in Vlaanderen

Een vakantie op Camping De Schuur in Noorderwijk (Antwerpen) vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Vlaanderen in België. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping De Schuur vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied kajakken, kanoën, paardrijden, wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €15 per dag
Camperplaats 2 pers €20 €20 €20 per dag
Caravanplaats 2 pers €20 €20 €20 per dag
Blokhut 4 pers per dag

Camping De Schuur

België Vlaanderen Antwerpen Noorderwijk

Pastoorsbos 35
B-2200 Noorderwijk – Herentals

+32 (0)14/26 16 52

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.