Aux Sources De Lescheret is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Vaux-sur-Sûre in de regio Wallonië met 44 toerplaatsen en 5 huuraccommodaties.

Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 44
Huuraccommodaties: 5

Camping Aux Sources De Lescheret

Aux Sources De Lescheret is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Vaux-sur-Sûre in de regio Wallonië met 44 toerplaatsen en 5 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Aux Sources De Lescheret heeft mooie ingerichte tenten en kampeerplaatsen te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, bergliefhebbers en wandelaars.

Kleine camping in Wallonië

Een vakantie op Aux Sources De Lescheret in Vaux-sur-Sûre vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Wallonië. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Aux Sources De Lescheret vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied klimmen, paardrijden en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Aux Sources De Lescheret voor je op een rijtje gezet:

Camping Aux Sources De Lescheret

België Wallonië Luxemburg Vaux-sur-Sûre

Rue des Etangs Lesch 15, 6640 Vaux-sur-Sûre (Lescheret)

0032 (0)479581960
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.