Camping Les Cabanes De Rensiwez is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Mabompré in de regio Wallonië met 30 toerplaatsen en 10 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 10

Camping Les Cabanes De Rensiwez

Camping Les Cabanes De Rensiwez is een fijne kleine natuurcamping op het platteland in Mabompré in de regio Wallonië met 30 toerplaatsen en 10 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Les Cabanes De Rensiwez heeft mooie chalets, kampeerplaatsen, trekkershutten, vakantiehuisjes te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, camperaars, gezinnen met jonge kinderen, wandelaars.

Kleine camping in Wallonië

Een vakantie op Camping Les Cabanes De Rensiwez in Mabompré vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Wallonië. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Camping Les Cabanes De Rensiwez vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden, wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22 €22 €22 per dag
Trekkershut 2 personen €522 €766 €1081 per week
Hut 4 personen €559 €800 €1131 per week

Camping Les Cabanes De Rensiwez

België Wallonië Luxemburg Mabompré

Rensiwez 1
6663 Mabompré (Houffalize)

+32 (0)61-289027
Engels, Frans, Nederlands

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.