Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 14

Boerencamping Hoeve Nieuwkoop

Kamperen van de boer én genieten van het strand? Het kan allebei bij Boerencamping Hoeve Nieuwkoop op Texel, gelegen tussen Den Burg en De Koog. De kleinschalige boerderijcamping heeft 14 ruime kampeerplaatsen, allen voorzien van stroom en er is gratis wifi. Op de minicamping vind je een nieuw en volledig verwarmd sanitairgebouw dat een centrale ligging op het terrein heeft. Het strand ligt op slechts een kleine 2 kilometer van de camping.

Kamperen bij de boer op Texel

Kamperen bij de boer op Texel is een fantastische ervaring voor jong en oud. Geniet van de natuur en wordt wakker met de geluiden van het platteland. ’s Ochtends kun je genieten van een ontbijt met een vers eitje uit het kippenhok. Bij verblijf op de camping is het mogelijk om een leuke rondleiding te krijgen op het boerenbedrijf. In de omgeving is er ook van alles te doen. Op 1 kilometer vind je het bos van Texel waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Breng ook eens een bezoek aan het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora of bezoek voor meer actie het Paracentrum Texel, waar je kunt parachutespringen.

We hebben de beste prijzen voor voor je op een rijtje gezet:

Boerencamping Hoeve Nieuwkoop

Nederland Noord-Holland Texel De Koog

Pontweg 146, 1796 MC De Koog (Texel)

Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.