Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 4

Aktiv Camp Purgstall Camping- & Ferienpark

Geniet van een verblijf in één van de mooiste en meest veelzijdige regio’s van Oostenrijk, het Mostviertel in Neder-Oostenrijk. Met slechts 50 staanplaatsen horen wij bij de kleinste campings, maar bieden u wel één van de meest comfortabele campings van Oostenrijk voor uw vakantie. Ons motto luidt dan ook: klein, maar fijn. Wij hechten zeer aan een persoonlijke service voor onze gasten. Service en gastvriendelijkheid vormen immers de basis voor een prettig verblijf en voor ons succes. Direct op de camping: veel ruimte, speeltuin, kinderboerderij, bocciabaan, tafeltennis, fietsverhuur, sauna en een natuurlijke zwemvijver. Bij de receptie krijgt u uitgebreide informatie over de leukste uitstapjes in Neder-Oostenrijk en Wenen. Gratis kaarten, folders en routeplanning. U kunt hier ook hotelvouchers en tickets bestellen. In ons restaurant geniet u van onze regionale en internationale keuken.

Geniet van de groene omgeving

Onze accommodatie is in totaal 2,9 hectare groot en ligt op een ideale locatie ten zuiden van de Donau tussen Linz en Wenen, direct aan de rand van de plaats Purgstall/Erlauf. Binnen een radius van slechts enkele minuten lopen bereikt u het ongeveer 6.000 inwoners tellende stadje Purgstall/Erlauf. Hier hebt u de beschikking over het veelzijdige aanbod van een groot campingresort met eetgelegenheden, supermarkten, speciaalzaken en een uitgebreid dienstenaanbod, uitstekende medische voorzieningen en talloze recreatiefaciliteiten. U zit midden in het leven, op het platteland, in één van de mooiste regio’s van Oostenrijk.

Aktiv Camp Purgstall Camping- & Ferienpark

Oostenrijk Neder-Oostenrijk Scheibbs Purgstall an der Erlauf

Augasse 8, 3251 Purgstall an der Erlauf

+43 7489 2015
Duits, Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.