Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 92

Appart Hotel La Roche-Posay – Terres De France

Appart Hotel La Roche-Posay – Terres De France in La Roche-Posay is een middelgrote camping met zwembad in de Vienne. Het hotel in Poitou-Charentes beschikt over 92 mooi ingerichte kamers. Binnen het Appart Hotel La Roche-Posay – Terres De France vind je een heerlijk zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in een restaurant in het centrum van La Roche-Posay. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want in het hotel zijn honden toegestaan. Het hotel is ideaal voor cultuurliefhebbers en voor een wandel- en fietsvakantie

Ontdek de Vienne

In de omgeving van Appart Hotel La Roche-Posay – Terres De France in Noordwest-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals wandelen, fietsen en golfen vind je in Vienne interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het museum Auto Moto Bike in Châtellerault, naar het Museum van Azay-le-Ferron of naar het Prehistoriemuseum Grand Pressigny. Ook kan je in de omgeving prachtige kastelen en kerken bezoeken. Verder is het de moeite waard om de plaatsen Tours, Loaches, Châtellerault en Chinon te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Appart Hotel La Roche-Posay - Terres De France voor je op een rijtje gezet:

92

Appart Hotel La Roche-Posay – Terres De France

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne La Roche-Posay

53 avenue des Fontaines, 86270 La Roche-Posay

0033 (0)5 49 93 06 82
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.