Meer foto's

Boerderijcamping Don Voorzorg

Boerderijcamping Don Voorzorg is een rustige minicamping met 15 kampeerplaatsen centraal gelegen op Texel, bij het dorpje Den Burg. De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van stoom (10AMP), parkeergelegenheid, wifi en er is een gezamenlijke watertappunt aanwezig. Op de camping staan picknicktafels voor algemeen gebruik. Het sanitair is goed onderhouden en bestaat uit privé douches, een familiedouche, toiletten en een mindervalidentoilet. Voor de kinderen is er een speelweide met glijbaan, schommel en tafeltennistafel.

Camping op Texel

De camping ligt op 10 minuten fietsen van Den Burg. Hier vind je onder andere verschillende winkels, horeca en een openlucht zwembad. Binnen 10 minuten fietsen ben je ook bij het leuke havenstadje Oudeschild. Zandstranden aan de Noordzee bij de Koog liggen op zo’n 10 kilometer afstand van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Boerderijcamping Don Voorzorg voor je op een rijtje gezet:

Boerderijcamping Don Voorzorg
Nederland Noord-Holland Texel Den Burg

Veenselangweg 6, 1791 LS Den Burg (Texel)

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe