Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Boerderijcamping Hoeve Margriet

Boerderijcamping Hoeve Margriet is een rustig en kleinschalig kampeerterrein centraal gelegen tussen de Waal en Oosterend op Texel. Elke kampeerplek is voorzien van water en stroom (10 AMP). Direct naast de camping kun je een sanitairgebouw met douches, toiletten en wasgelegenheden vinden. Voor de kinderen is er een grote zandbak, speelhuisje en een kabelbaan. Op de boerderij kun je meekijken bij het voeren en melken van de koeien. Honden zijn niet toegestaan op deze camping.

Natuur en dorpjes op Texel

Als je op zoek bent naar natuur, zit je op Texel goed. Verken bijvoorbeeld het Nationaal Park Duinen van Texel. Het park bestaat uit verschillende gebieden met groene bossen, uitgestrekte velden, lekkere stranden en mooie uitzichten waar je uitstekend kunt wandelen. Ook de indrukwekkende zandvlakte de Slufter is zeker de moeite waard om te bekijken. De slufter wordt omgeven door hoge duinen en bestaat uit een echt kwelderlandschap. Het is een mooi gebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en ongerepte natuur. Naast de prachtige en veelzijdige natuur moet je ook zeker één van de gezellige dorpjes bezoeken. De Koog is een mooi dorpje in het westen van Texel. Je kunt er lekker rondstruinen langs de oude vakwerkhuizen, gezellige straatjes en plaatselijke winkels. Centraal op het eiland ligt het historische stadje Den Burg. De plaats heeft een rijk verleden en heeft nog een authentiek middeleeuws vesting karakter. Eén van de hoogtepunten van Den Burg is de Oudheidkamer. De Oudheidkamer is een prachtig huis gebouwd in 1599. Het is één van de oudste huizen van het eiland en tegenwoordig kun je er het Streekmuseum vinden.

We hebben de beste prijzen voor Boerderijcamping Hoeve Margriet voor je op een rijtje gezet:

Boerderijcamping Hoeve Margriet

Nederland Noord-Holland Texel Oosterend

Nesweg 44, 1794 GD Oosterend (Texel)

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.