Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 15
Huuraccommodaties: 2

Boerderijcamping Madura

Boerderijcamping Madura is een mini camping met 15 kampeerplaatsen gelegen op een rustige plek in de polder van Texel. De boerencamping beschikt over ruime kampeerplaatsen die zijn voorzien van 10 ampère stroom. Op het terrein staat een schuur waar je een gemeenschappelijke koelkast met vriesvak vinden. Tijdens je vakantie kun je je eigen paard meenemen en stallen bij de camping.

Paardencamping op Texel

De camping ligt aan de noordkant van het eiland, op slechts 2,4 kilometer van De Cocksdorp. Hier kun je diverse winkeltjes, restaurantjes en terrassen vinden. Tevens kun je hier ook terecht voor je dagelijkse boodschappen. De camping ligt ook in de buurt van Natuurgebied de Slufter. Je kunt er heerlijk rondstruinen door de duinen, langs de rivierbeddingen en over de vlaktes. Het is een mooi gebied waar je kunt genieten van verre uitzichten en ongerepte natuur.

We hebben de beste prijzen voor Boerderijcamping Madura voor je op een rijtje gezet:

Boerderijcamping Madura

Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Postweg 177, 1795 JN De Cocksdorp

begin april - eind oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.