Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 15

Boerderijcamping Noorderschorren

Boerderijcamping Noorderschorren is een kleinschalige boerencamping op Texel. De kleine, maar gezellige camping beschikt over vijftien kampeerplaatsen die allemaal zijn voorzien van water en stroom. De plekken zijn afgeschermd met heggen, waardoor je genoeg privacy hebt. Het sanitairgebouw ligt naast het kampeerterrein en is voorzien van twee toiletten, twee ruime douches, urinoir en wasgelegenheden. Er is ook een huiskamer waar spelletjes liggen en je uitzicht hebt over de koeien in de stal. De huiskamer betreed je met een vaste trap omhoog.

Kamperen bij de boer op Texel

Boerderijcamping Noorderschorren ligt bijna midden op het eiland Texel. De plaats zal zeker in de smaak vallen bij vogelliefhebbers, want de polder ligt vlakbij de Waddendijk en langs de Waddendijk liggen bijzondere natuurgebieden waar talloze vogels broeden. Op een kleine drie kilometer van de camping ligt het authentieke dorp Oosterend. Hier vind je alles wat je nodig hebt, zoals een slager, supermarkt, restaurants, café en mooie bezienswaardigheden. In en rondom het dorp zijn diverse wandelroutes uitgezet.

We hebben de beste prijzen voor Boerderijcamping Noorderschorren voor je op een rijtje gezet:

Boerderijcamping Noorderschorren

Nederland Noord-Holland Texel Oosterend

Schorrenweg 16, 1794 HK Oosterend

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.