Boerderijcamping Padang

Boerderijcamping Padang is een rustig gelegen mini-camping in een landelijk omgeving in de Eierlandse polder op Texel. De camping heeft 4 ruime tentplaatsen en elf caravan/kampeerplaatsen die voorzien zijn van een elektra aansluiting. Het sanitairgebouw is modern en bestaat uit douches, toiletten en wastafels. Tegen een kleine vergoeding (€ 0,50) kun je gebruik maken van de douches. Daarnaast is ook een wasmachine en koelkast die je kunt gebruiken.

Kamperen bij de boer op Texel

De natuur op Texel is enorm veelzijdig en zeker de moeite waard om te ontdekken. Op 3,5 km van de camping ligt het natuurgebied De Slufter. Hier kun je genieten van duinen, rivierbeddingen en zandvlaktes. Een ander mooi natuurgebied is het Nationaal Park Duinen. Het park bestaat uit verschillende gebieden met groene bossen, uitgestrekte velden, lekkere stranden en mooie uitzichten. Daarnaast kent Texel gezellige dorpjes waar je lekker kunt rondstruinen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Boerderijcamping Padang voor je op een rijtje gezet:

Boerderijcamping Padang
Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Hoofdweg 1, 1795JA, De Cocksdorp

begin april - eind oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe