Meer foto's

BoerenBed Glastonbury Hill Farm

BoerenBed Glastonbury Hill Farm is een kleinschalige boerderijcamping met safaritenten in Somerset, Engeland. Hier ontdek je het buitenleven en échte gezelligheid vanuit een tenthuisje met prachtig uitzicht op de omgeving. Je kunt er heerlijk ontspannen en helpen met het verzorgen van de dieren. Alles wat je nodig hebt vind je in de safaritent. Maak gebruik van comfortabele bedden, een echte houtkachel en privédouche. Je dagelijkse boodschappen kun je doen in het boerderijwinkeltje. Als je ’s ochtends wilt genieten van vers gebakken broodjes kun je kiezen voor een ontbijtmand die wordt gebracht naar jouw safaritent!

Ontdek de omgeving van Somerset

BoerenBed Glastonbury Hill Farm is ideaal gelegen om leuke uitstapjes in de omgeving te maken. In de omgeving vind je schitterende natuurplekken zoals Blackdown Hills, Mendip Hills of Quantock Hills. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Als je zin hebt in een stadsbezoek, ga dan naar Glastonbury of Bristol.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor BoerenBed Glastonbury Hill Farm voor je op een rijtje gezet:

4

BoerenBed Glastonbury Hill Farm
Verenigd Koninkrijk Engeland Zuidwest Engeland Somerset

Wood Drove, Langport TA10 0DD, Verenigd Koninkrijk

Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe