Algemene gegevens

Boomhut in Oosterend

Op een rustig plekje in het Friese dorpje Oosterend staat een goed geïsoleerde boomhut, gebouwd van ecologisch, milieubewust inlands en Europees hout. De accommodatie is geschikt voor maximaal 2 personen en heeft een mooi uitzicht op de omgeving. De hut is voorzien van een bank, twee pits kookplaat, elektrische kachel en keukeninventaris. In de recreatieruimte bij de accommodatie is er tevens ook een ruime keuken met inductie kookplaat, magnetron oven en vaatwasser en koelkast voor gezamenlijk gebruik. Het sanitair bevindt zich op loopafstand van de boomhut. In overleg kun je ook gebruik maken van de sauna.

Zien en doen in Friesland

De boomhut ligt centraal tussen de Friese Elfsteden Bolsward, Sneek, Leeuwarden en Franeker. Op twee kilometer afstand ligt het schilderachtige dorpje Easterein (Oosterend). Hier vind je een middeleeuwse kerk, gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes.

We hebben een aantal opties voor Boomhut in Oosterend voor je op een rijtje gezet:

Boomhut in Oosterend

Nederland Friesland Súdwest-Fryslân Oosterend

Oosterend (Friesland)

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.