Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 14 ha

Buitengoed de Boomgaard

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een actieve buitendag, heerlijke vakantie of niet alledaags event.

Stadscamping in het groen

Op deze unieke centraal gelegen plek genieten kampeerders, citytrippers en dagjesmensen van de frisse lucht en de prachtige omgeving. Terwijl de kinderen zich onderdompelen in het koele water van de speelvijver of elkaar najagen in het reuze springnet, heb je alle tijd voor jezelf en elkaar. Maar er is meer te beleven. Slingeren als Tarzan over het water, hutten bouwen met Ranger Swen, Kampvuur maken, lekker luieren op het strandje, kroelen met onze dieren in het Beestenboeltje… alle kinderharten worden hier met plezier gevuld. Behoefte aan stads vertier? Dan ben je in een half uur met de fiets of een paar minuten met auto/trein in Utrecht.

De Boomgaard ligt op een bijzonder plekje

De Boomgaard ligt op een bijzonder plekje: vlakbij Fort Vechten, het grootste fort van de Hollandse Waterlinie, en vlakbij natuurpark De Utrechtse Heuvelrug met bossen, buitenplaatsen en ‘bergen’. Je kunt heerlijk wandelen langs de Kromme Rijn en je zit op een steenworp afstand van de bruisende stad Utrecht. Waar je ook heen wilt, vanuit ons buitengoed ben je er zo. Stadjes en natuur liggen op fietsafstand. Het NS-station is tien minuten lopen en met de auto zit je direct op de uitvalswegen. Je bent nooit lang onderweg om op de mooiste of gezelligste plekjes te komen.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Buitengoed de Boomgaard bij:

Buitengoed de Boomgaard

Nederland Utrecht Bunnik

Parallelweg 9, 3981 HG Bunnik

+31 (0)30 6563896
Duits, Engels, Nederlands
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.