Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 8

Buitenplaats Molenwei

Buitenplaats Molenwei is een kleinschalige natuurcamping met pods, tipi’s en kampeerplaatsen in Leidschendam-Voorburg, provincie Zuid-Holland. De kleine camping is ideaal voor wie wil genieten van rust en een groene omgeving, maar tegelijkertijd de bruisende steden van de Randstad wil ontdekken. De camping beschikt over 20 kampeerplaatsen met een weids uitzicht over het agrarisch landschap. Ook kun je hier genieten van een glamping vakantie in een tipitent of pod.

Winterglamping in Zuid-Holland

Buitenplaats Molenwei is het hele jaar door geopend. Van mei tot half september kun je op de camping kamperen met je eigen vertrouwde kampeermiddel, in een tipitent of in een Polderpod. Ben je met je eigen slaapspullen op doorreis? Dan kun je de pod ook als trekkershut boeken. Vanaf oktober is Buitenplaats Molenwei als Winterplaats en Buitenhotel ingericht. De pods zijn dan te boeken als Winterpods met opgemaakte bedden, schone handdoeken en serviesgoed. Ook zijn er gedurende de winter een aantal camperplaatsen met stroomvoorziening te boeken. Van 3 december tot 10 januari is er tevens een pop-up Winter Wellness geopend op het boerenerf. Hier kun je heerlijk ontspannen in de sauna na een dagje shoppen en bezienswaardigheden bekijken in de stad.

Kleine camping in de Randstad

Buitenplaats Molenwei ligt midden in de Randstad, tussen de steden Den Haag, Delft, Zoetermeer en Leiden. De kleine camping is de ideale uitvalsbasis om de Randstad te ontdekken en na een actieve dag tot rust te komen. Je verblijft hier op het platteland met grote steden op een steenworp afstand. Je hebt dus genoeg mogelijkheden om te winkelen, een filmpje te pakken of gezellig uit eten te gaan. Bovendien kun je hier natuur goed combineren met cultuur. Ontdek de rijke historie van Leiden, bewonder keramiek in Delft of bezoek interessante musea in Den Haag.

We hebben de beste prijzen voor Buitenplaats Molenwei voor je op een rijtje gezet:

Buitenplaats Molenwei

Nederland Zuid-Holland Leidschendam-Voorburg

Stompwijkseweg 27, 2266 GC Leidschendam

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.