Bungalowpark ’t Hoogelandt

Bungalowpark ’t Hoogelandt is een kleinschalig bungalowpark gelegen aan de rand van het Nationaal Park Duinen van Texel. Het vakantiepark verhuurt luxe landhuizen, villa’s en wellnessvilla’s met grote privétuinen. Het park is ruim opgezet waardoor je kan genieten van rust en privacy. Ook ligt het bungalowpark in de buurt van het strand en zee. Tijdens je verblijf op het vakantiepark mag je gebruik maken van het nabij gelegen Residentie Californië (ca. 500 meter). Daarnaast krijgen gasten van Bungalowpark ’t Hoogelandt De Krim Texel bij aankomst gratis toegangskaarten voor het zwembad op Vakantiepark De Krim. Dit vakantiepark heeft een binnen- en buitenzwembad met waterglijbanen en een wildwaterbaan.

Ontdek Texel

Texel straat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden. Er is altijd genoeg ruimte voor het maken van zandkastelen of het oplaten van een vlieger. Houdt je meer van watersporten? Doe mee met een les surfen bij een van de surfscholen op het eiland. Daarnaast heeft Texel zo’n 140 km aan fietspaden. Dit is een uitstekende manier op het eiland te verkennen. Fiets door de duinen, bossen, polders en langs vele andere mooie Texelse bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Bungalowpark ’t Hoogelandt voor je op een rijtje gezet:

50

Bungalowpark ’t Hoogelandt
Nederland Noord-Holland Texel De Koog

Californiëweg 144, 1796 PS De Koog – Texel

+31 0222 - 390 112
Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.