Algemene gegevens

Staanplaatsen: 320
Kampeerterrein: 19 ha

Campina Strand

Campina Strand in Dessel is een gezellige camping met grote zwemvijver in Vlaanderen, gelegen aan mooie recreatieplassen. De camping ligt in een bosrijke omgeving en heeft 320 staanplaatsen. Daarnaast heeft de camping een moderne bar, een snackbar en een cafetaria en een prachtig terras. Verder is er een speeltuin voor de kinderen en kunt u gebruik maken van één van de roeiboten. U kunt ook vissen in één van de drie visvijvers of zwemmen in de zwemvijver. De camping biedt gratis wifi in en rond de cafetaria. Campina Strand is de ideale camping voor gezinnen met (jonge) kinderen en mensen die het leuk vinden om te vissen.

Vakantie in De Kempen

Campina Strand ligt midden in het natuurgebied De Kempen. U bevindt zich op deze camping dus midden in de natuur, met een veel verschillende wandel- en fietspaden. Naast fietsen en wandelen kunt u een tal van andere sporten beoefenen in en rondom Campina Strand. Vooral zij die van watersporten houden kunnen hier hun hart ophalen.
In de buurt van Campina Strand liggen een paar steden die vanaf de camping makkelijk te bereiken zijn. Een voorbeeld is Turnhout. Deze stad is bekend vanwege de drukkunst en u kunt er goed shoppen. Het is tevens de hoofdstad van De Kempen. De zaterdagse markt en de zondagse antiekmarkt trekken elk weekend veel bezoekers aan. Een kleine stad die erg dichtbij Camping Strand ligt (namelijk maar 5 kilometer vanaf de camping), is Mol. Deze stad heeft een directe treinverbinding met Antwerpen; dé winkelstad bij uitstek!
Voor een actief dagje uit met de kinderen kunt u naar Bobbejaanland gaan. Dit pretpark ligt maar 15 kilometer van Campina Strand af! Een leuk alternatief is de Olmense zoo. Dit is een leuke dierentuin met een grote speeltuin.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Campina Strand bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12,50 €12,50 €12,50 per dag
Caravan €8 €8 €8 per dag
Tent €8 €8 €8 per dag
Mobil-home €9 €9 €9 per dag
Extra persoon €1 €1 €1 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag

Campina Strand

België Vlaanderen Antwerpen Dessel

Zanddijk 62a
2480 Dessel

+32 (0)14 377 075
Engels, Nederlands
hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.