Camping A La Ferme Des Epinettes

Camping A La Ferme Des Epinettes in Saint-Romain-de-Jalionas is een kleine camping in de Isère gelegen aan een rivier. De familiecamping in Auvergne-Rhône-Alpes beschikt over volledig ingerichte chalets en kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping A La Ferme Des Epinettes een heerlijke jacuzzi. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor cultuurliefhebbers, een kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers en voor rustzoekers.

Kamperen in de Isère

In de omgeving van Camping A La Ferme Des Epinettes in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, golfen, kanoën, paardrijden en wandelen vind je in Isère interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het dierenpark van het kasteel Moidière waar je heerlijk kan genieten van de flora en fauna en de geschiedenis van het kasteel kan bekijken. Ook is het leuk een koets rit te rijden met een paard, de groten van Balme te bezoeken en met een ballon de lucht in te gaan. Verder kan je naar het zwembad in Saint-Vulbas en naar het Middeleeuwse Cremieux, een eeuwen ouden traditie in de stad Crémieu. Elk jaar word dit rond het tweede weekend van september gevierd. Met verschillende optochten, games, shows en winkelkraampjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping A La Ferme Des Epinettes voor je op een rijtje gezet:

Camping A La Ferme Des Epinettes
Frankrijk Rhône-Alpes Isère Saint-Romain-de-Jalionas

9 rue des Epinettes, 38460 Saint-Romain-de-Jalionas

0033 (0)4 74 90 94 90
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe