Camping Aldörrum

Camping Aldörrum is een sfeervolle kleine camping in Noord-Brabant met vriendelijke eigenaren. Het kampeerterrein is verdeeld over drie velden. Op de camping kun je kampeerplaatsen, camperplaatsen, studio’s en trekkershutten huren. De ruime staanplaatsen liggen in een fruitboomgaard en zijn voorzien van 6 Ampère stroom. Het is ook mogelijk om een plaats met privé sanitair te huren. Bovendien zijn er camperplaatsen beschikbaar. Wil je liever overnachten in een accommodatie? Dan kun je een studio of een trekkershut huren. De camping heeft een recreatieruimte waar je een grote leestafel, zitplaatsen en een houtkachel kan vinden. Verder kun je lekker ontspannen en de private wellnessruimte met sauna, whirlpool en crosstrainer.

Op vakantie in Noord-Brabant

De camping ligt op 10 minuten fietsen van het dorpscentrum van Aarle-Rixtel, waar je een supermarkt, een aantal restaurantjes en winkeltjes kunt vinden. Verder liggen ook Helmond en Eindhoven ook om de hoek. Aldörrum ligt daarnaast in een bosrijke omgeving met tal van natuurgebieden zoals de Biezen, Grotelsche Heide, landgoed Stippelberg, de Peel en de Strabrechtse Heide.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Aldörrum (ACSI) voor je op een rijtje gezet:

Camping Aldörrum (ACSI)
Nederland Noord-Brabant Aarle-Rixtel

Asdonkseweg 7, NL-5735 SP Aarle-Rixtel

april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.