Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 1 ha

Camping Amestoya

Camping Amestoya is een mooie kleine camping landelijk gelegen aan de voet van de bergen. Deze camping ligt in Biderray, Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine, in het zuiden van Frankrijk. Het is een rustige charme camping zonder al teveel poes pas, de ideale vakantiebestemming voor de actieve kampeerder en natuurliefhebbers. Vanaf deze camping kan je allerlei leuke activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen of een mooie tocht in de bergen maken. Kortom, genieten van de prachtige natuur in deze regio. Er zijn een aantal huuraccommodaties op dit kampeerterrein. Dit zijn ingerichte tenten geschikt voor vijf tot en met acht personen. Daarnaast zijn er 30 kampeerplaatsen, geschikt voor kampeerders met tent en caravan.

https://www.ur-bizia.com/

Kleine camping Amestoya in de Aquitaine

Deze camping ligt aan een rivier en is daardoor helemaal ingericht op actieve kampeerders die van watersporten houden. Activiteiten als raften, kanoën, vissen en varen worden hier dan ook heel veel beoefend. Er is een klein speeltuintje voor de kinderen, maar ook zij kunnen zich prima vermaken in de naastgelegen rivier. Dammen bouwen, ravotten in het water, schepnetten. Er is genoeg te doen in de omgeving en bij de camping. Geniet van de natuur, de leuke activiteiten en van elkaar op een kampeervakantie in de Pyrénées-Atlantiques op camping Amestoya.

We hebben de beste prijzen voor Camping Amestoya voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13 €13 €13 per nacht
Extra persoon €6,50 €6,50 €6,50 per dag
Huurtent 1 persoon €12,50 €12,50 €12,50 per dag
Huurtent 2/3 personen €40 €40 €40 per dag

Overnachting in

Camping Amestoya

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Bidarray

Route départementale 918, 64780 BIDARRAY

0033 (0)5 59 37 25 81
Engels, Frans, Spaans
half april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.