Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping Ami-Ami

Camping Ami Ami is een rustige camping met verwarmd zwembad op 5km van de Atlantische kust in de Charente-Maritime. Deze natuurcamping middenin een pijnbomenbos biedt kampeerplaatsen mét en zonder schaduw en verschillende huuraccommodaties zoals mobilhomes, ecolodges, chalets en woonwagens. Camping Ami Ami is geschikt voor mindervaliden. Neem een verfrissende duik in het verwarmde omheinde zwembad van camping Ami Ami, ontspan op de ligstoelen en geniet van een verfrissend drankje of ijsje. Maak kennis met de andere kampeerders op de gezamenlijke barbecueplaats uitgerust met picknicktafels, of tijdens een wedstrijdje jeu-de-boules.

Rustige camping in de Charente-Maritime

Op steenworp afstand van de camping is van alles te vinden voor het hele gezin. Er worden fietsen én quads verhuurd, er kan paard gereden worden, er is een zwemparadijs én een boomklimparcours.
Maak kennis met vele exotische diersoorten in de Zoo van la Palmyre en in het Aquarium van La Rochelle. De uitgestrekte zandstranden aan de Atlantische kust bevinden zich op slechts 5km; in de omgeving van de camping zijn vele fietspaden om de kustlijn en de verschillende dorpjes en stadjes te bezoeken zoals Royan en La Rochelle met haar plezierhaven, heerlijke restaurantjes en historische centrum. Of maak een vaartocht langs de kust en de eilandjes Ile d’Oléron en Ile d’Aix, Ile Madame of Ile de Ré.

We hebben een aantal opties voor Camping Ami-Ami voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,50 €19,50 €19,50 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met kampeermiddel en auto.

Camping Ami-Ami

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Les Mathes

Route de La Fouasse, 17570 Les Mathes

+33 (0)5 46 22 42 38
Frans
begin mei- eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.