Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 450 m

Camping Au Bois de Calais

Camping Au Bois de Calais in Corrèze is een gezinscamping op een groot domein van 8 hectare in een natuurlijke omgeving in de Corrèze in de Limousin. Een leuke camping met leuke activiteiten en gezellige animatie in de avonduren. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en omgeven door groen. U kunt kiezen uit een plekje in de zon, in de schaduw of in de halfzon. Elke plaats ligt in de buurt van een waterpunt en, indien gewenst, beschikt u over een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen huurt u ook chalets, gîtes en mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. In het restaurant met overdekt terras kunt u lunchen en dineren. Vanaf 8 uur ‘s ochtens zijn er vers brood en Franse croissants te koop. Op camping Au Bois de Calais vindt u animatie en activiteiten voor groot en klein. Er is een sportterrein, jeu de boulesbanen en tafeltennistafels. Voor kinderen is er een speeltuin met uitdagende speeltoestellen. Ook in de avonduren hoeft u zich niet te vervelen op de camping. Zing mee tijdens de karaoke-avond, en geniet van het lekkere eten tijdens een van de themadiners.

Gezinscamping in de Corrèze

Vlakbij camping Au Bois de Calais vindt u Les Cascadesde Gimel: prachtige watervallen in een natuurlijke omgeving. Bekijk de mooie landschappen vanaf 1000 meter hoogte op Le Mont Bessou. In het regionaal park Millevaches kunt u lange wandelingen maken of een toer te paard doen en genieten van de omgeving. Bezoek ook het museum van Jacques Chirac op 20 minuten van de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping Au Bois de Calais voor je op een rijtje gezet:

Camping Au Bois de Calais

Frankrijk Limousin Corrèze

Rue René Cassin, 19800 Corrèze

+33 (0)5 55 26 26 27
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.