Algemene gegevens

Staanplaatsen: 17
Huuraccommodaties: 13

Camping Au Songe Du Valier

Camping Au Songe Du Valier in Seix is een kleine camping in de Ariège gelegen in het hart van de Pyreneeën Ariégeoises en het regionale natuurpark Couserans. De familiecamping in Occitanië beschikt over chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Au Songe Du Valier een leuke speeltuin. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie, voor natuurliefhebbers, rustzoekers en voor een vakantie in de bergen.

Ontdek de Ariège

In de omgeving van Camping Au Songe Du Valier in de Pyreneeën Ariégeoises in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, grotten bezoeken, mountainbiken en paardrijden vind je in Ariège interessante bezienswaardigheden. Geniet bijvoorbeeld van de bergen, de bergstromen en watervallen tijdens je ontspannen verblijf. Verder is het de perfecte plek voor een bergwandeling door de Pyreneeën Ariégeoises waar je diverse flora en fauna kan ontdekken.

We hebben een aantal opties voor Camping Au Songe Du Valier voor je op een rijtje gezet:

Camping Au Songe Du Valier

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Seix

Chemin des Escarrères, 09140 Seix

+33 5 61 66 80 99
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.