Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15

Camping Boer Lap

Camping Boer Lap is een gezellige boerencamping bij Den Hoorn op het Waddeneiland Texel. De camping bestaat uit drie veldjes met 15 ruime kampeerplaatsen. Er is een groene weide waar verschillende dieren worden gehouden, waaronder paarden, geiten, kippen en een hangbuikzijn. De camping beschikt over een speelplaats met glijbaan, piratenschip, schommels, trampoline en voetbalveldje voor de kinderen. Ook is er een kampvuurplek waar ’s avonds een vuurtje mag worden gemaakt. Op de camping vind je een sanitairgebouw met douches, wastafels en toiletten. Honden zijn toegestaan op de camping, mits aangelijnd.

Boerencamping op Texel

De camping is gelegen op tien minuten fietsen van het Noordzeestrand en vijf minuten fietsen van het centrum van Den Hoorn. Den Hoorn is het zuidelijkste dorp op Texel en staat bekend als kunstenaarsdorp. Je vind er meerder galeries met zowel oude als moderne werken. Ook vind je er gezellige horecagelegenheden en een supermarkt. De camping is een heerlijk beginpunt om mooie fietstochten over het eiland te maken.

We hebben een aantal opties voor Camping Boer Lap voor je op een rijtje gezet:

Camping Boer Lap

Nederland Noord-Holland Texel Den Hoorn

Hemmerkooi 20, 1797RD Den Hoorn (Texel)

06-53143302
Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.