Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 19
Huuraccommodaties: 15

Camping Boslucht

Camping Boslucht is een kleinschalige camping onderdeel van een recreatiepark met chalets, bungalows, stacaravans, en huurtenten. Bijna alle kampeerplaatsen beschikken over privé-sanitair. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met schommels, glijbaan, pingpongtafel, en wip. Daarnaast heeft de camping een volleybalveld, fitness, fietsverhuur, wasserette en sauna. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het sfeervolle restaurant. Honden zijn toegestaan. De camping is geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, natuurliefhebbers, wandellaars en fietsers.

Fietsen en wandelen in de natuur van de Veluwe

Gelderland kent prachtige natuur. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het grootste natuurpark van de provincie. Het natuurpark van 5000 hectare is een oase van rust. Je vind er uitgestrekte bossen, boeiende heidevelden, en diverse soorten fauna. Zo kun je er onder andere edelherten en zwijnen spotten. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Een ander schitterend natuurgebied is het Nationaal Park Veluwe Zoom. Ook hier kun je genieten van de vergezichten, groene bossen, en glooiende heidevelden. De natuur en steden van Gelderland kun je goed per voet en fiets ontdekken.

We hebben een aantal opties voor Camping Boslucht voor je op een rijtje gezet:

Camping Boslucht

Nederland Gelderland Putten

Schovenhorsterveldweg 6, 3881 PB Putten

+31 (0)341 35 79 72
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.