Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 1

Camping Boszicht

Camping Boszicht is een kindvriendelijke, charmante camping met verschillende staanplaatsen verspreid over de camping in het Brabantse Wilbertsoord. De minicamping heeft 43 plaatsen en is autovrij. Niet alleen dat maakt deze camping erg kindvriendelijk. Er is namelijk ook een kinderboerderij, een animatieteam en een speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven. Daarnaast zijn er skelters voor die kinderen die ze mogen gebruiken. Het is een echte charmecamping waar je kunt genieten van rust en ruimte. Op de camping kun je ook fietsen huren zodat je gemakkelijk een dagje er op uit kunt. Het sanitair op de camping is modern en brandschoon en er zijn ook diverse watertappunten op de camping. Liever op zoek naar wat luxe? Op het terrein staat een houten chalet die van alle gemakken voorzien is.

De omgeving van camping Boszicht

De camping ligt midden in de natuur en is daarom een ideale bestemming voor een sportieve vakantie. Er lopen verschillende wandel- en fietsroutes in de natuur rondom de camping. Daarnaast kun je ook verschillende watersporten doen in de omgeving zoals kajakken of kanoën. Wil je een cultureel uitje? Dan kun je een bezoekje brengen aan de steden Nijmegen of Den Bosch. Voor een leuk dagje uit kun je naar museum het Valkhof of Ouwehands Dierenpark Rhenen.

We hebben een aantal opties voor Camping Boszicht voor je op een rijtje gezet:

43

1

Camping Boszicht

Nederland Noord-Brabant Wilbertsoord

Tipweg 10, 5455 RC Wilbertoord

+31 (0) 313 - 420 435
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.