Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 380 m

Camping Château de Satenot

Ons prachtige Franse landgoed Château de Satenot van 7 hectare, gelegen in het dorp Ternant, in het departement Nièvre, van de regio Bourgogne, biedt u tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. In deze rustige, ruime omgeving op het platteland, met een adembenemend uitzicht op het Loiredal, kunt u logeren in onze mooie authentieke gîte of kamperen op onze gezellige minicamping, waarbij we u een aantal keren per week table d’hôtes aanbieden. Achter de gîte ligt onze ruim opgezette camping op een iets glooiend terrein tussen het bos en de vijver. De camping is voorzien van 6 ruime terras kampeerplekken, eventueel met elektriciteit. De 6 kampeerplaatsen hebben een prachtig uitzicht op het Loiredal. Het sanitair bestaat uit 2 toiletten en 2 doucheruimtes. Ernaast is een algemene ruimte waar u spelletjes, boeken en informatie van de omgeving kunt vinden, tevens kunt u daar tegen betaling wijn (rood,rosé en wit), frisdrank, bier,flesjes water (dit allemaal gekoeld) ijsjes en koffie en thee krijgen. Onder het afdak is er gelegenheid voor de afwas, voorzien van warm en koud water. Voor uw was staat er een wasmachine en droger. Minicamping Château de Satenot beschikt over een minispeeltuin, voor de mini kampeerders met zandbak, schommel en een schoolbord en een jeu de boule baan. In het meertje kunt u met de kinderen lekker zwemmen of vissen.

Vakantie in de Bourgogne bij mini-camping Château de Satenot

Het Château de Satenot ligt midden in de Bourgogne, net buiten het natuurpark Parc Naturel Régional du Morvan. Vanaf ons prachtige landgoed kunt u mooie wandelingen maken of u er op uit gaan met één van onze E-bikes, die wij voor u verhuren. Maar ook voor een dagje uit kunt u in de omgeving prima terecht. We hebben er alvast een paar voor u uitgezocht. Bibracte Mont Beuvray, opgravingen van de Kelten (41km), in de sporen van Galliërs en Romeinen in de Bourgogne. Ternant (4km), een klein dorpje op loopafstand van Château de Satenot waar u in het kerkje de “Triptique” kunt bekijken. Divertiparc in Toulon sur Aurroux (30km). Een park waar u en uw kinderen kunnen genieten van de natuur, avontuur en amusement.

We hebben een aantal opties voor Camping Château de Satenot voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,50 €17,50 €17,50 per nacht
Extra persoon €2,50 €2,50 €2,50 per nacht
Stroom €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Hond €2,50 €2,50 €2,50 per nacht
Gîte €425 €475 €575 per week

Kampeerplaats op basis van 2 twee personen met auto, tent, caravan of camper.

Camping Château de Satenot

Frankrijk Bourgogne Nièvre Ternant

Lieu-Dit Grand Satenot
58250 Ternant

+33 (0)3 86 30 58 43
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.