Camping Club Périgord Vacances is een kleine natuurcamping op het platteland in Saint-Amand-de-Coly in de regio Aquitaine met staplaatsen en huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60

Camping Club Périgord Vacances

Camping Club Périgord Vacances is een kleine natuurcamping op het platteland in Saint-Amand-de-Coly in de regio Aquitaine met staplaatsen en huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Club Périgord Vacances heeft mooie blokhutten, bungalowtenten, cabanas, camperplaatsen en kampeerplaatsen te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van animatie en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor rustzoekers en wandelaars.

Kleine camping op het platteland in Aquitaine

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Camping Club Périgord Vacances in de plaats Saint-Amand-de-Coly vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Aquitaine in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Camping Club Périgord Vacances starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied kanoën, mountainbiken en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Club Périgord Vacances voor je op een rijtje gezet:

Camping Club Périgord Vacances

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Amand-de-Coly

La Veyssière, 24290 Saint-Amand-de-Coly

+ 33 (0) 5 53 51 60 64
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.