Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 14

Camping De Bocht

Camping De Bocht is een gezellige familiecamping in Brabant, gelegen in het groene landschap. De camping beschikt over een lekker zwembad met kleuterbad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast vind je er meerdere speeltoestellen en worden er in de zomer veel leuke activiteiten georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma. Bij de camping vind je een mooi restaurant, waar je heerlijk kunt eten en er is tevens een bowlingbaan, dat leuk is voor het hele gezin.

Geniet van de groene natuur

Camping de Bocht ligt bij het stadje Oirschot in de provincie Brabant. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen in de groene omgeving en er zijn verschillende leuke stadjes in de buurt, zoals Tilburg. Daarnaast liggen Safaripark Beekse Bergen en Attractiepark de Efteling ook erg dichtbij en zijn het leuke uitstapjes voor het hele gezin.

We hebben een aantal opties voor Camping De Bocht voor je op een rijtje gezet:

Camping De Bocht

Nederland Noord-Brabant Oirschot Oirschot

Oude Grintweg 69, 5688 MB Oirschot

+31 (0)4 99 55 08 55
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.