Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 9

Camping De Grienduil

Camping De Grienduil in Nieuwland is een kleine groene camping in Zuid-Holland. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper, mooie vakantiehuizen, een luxe pipowagen en Pod-huizen. Op de camping is het mogelijk om als kind heerlijk te spelen in de speeltuin, naar de konijnen en kippen te kijken en springen op de trampoline. De sportliefhebbers kunnen een potje jeu de boules spelen, tafeltennissen en darten. Als je geen zin hebt om te koken kan je prima eten op Camping De Grienduil. Ga naar het prachtige restaurant met terras waar je iets kan drinken, op sommige dagen zelfgebakken appeltaart kan verkrijgen en heerlijk ijs kan halen. Ook is het mogelijk om pizza of patat te bestellen. Bijna elke vrijdagavond in het seizoen kan je onbeperkt pizza’s uit de houtoven eten, je kan zelf je pizza samenstellen.

Omgeving van Nieuwland

Rondom Camping De Grienduil is meer dan genoeg te zien. Bezoek de steden, Breda, Rotterdam, Gouda of Den Haag, loop over de stranden van Scheveningen en loop binnen in één van de musea. Ook is het leuk één van de omliggende kastelen, natuurcentra te bezoeken en heerlijke wandelingen en fietstochten te maken. Want in de omgeving vind je 900 kilometer aan fiets- en 570 kilometer aan wandelroutes.

Camping De Grienduil

Nederland Utrecht Nieuwland

Geer 25, 4243 JS Nieuwland

+31 (0)1 83 35 15 12
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.