Algemene gegevens

Staanplaatsen: 23
Huuraccommodaties: 1

Camping De Kei

Camping De Kei is een mini camping met ruime staanplaatsen gelegen in een open veld in Lichtenvoorde, Gelderland. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Daarnaast is het ook mogelijk om een caravan te huren. Het sanitairgebouw is modern en schoon. Op de hele camping kun je gebruik maken van het WiFi netwerk. De camping ligt tegen een natuurgebied aan waar je heerlijk kunt wandelen. De omgeving biedt zich ook perfect voor een mooie wandeling of fietstocht.

Vakantie in Gelderland

Gelderland kent prachtige natuur. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het grootste natuurpark van de provincie. Het natuurpark van 5000 hectare is een oase van rust. Je vind er uitgestrekte bossen, bloeiende heidevelden, en diverse soorten fauna. Zo kun je er onder andere edelherten en zwijnen spotten. Een ander schitterend natuurgebied is het Nationaal Park Veluwezoom. Ook hier kun je genieten van de vergezichten, groene bossen, en glooiende heidevelden. De natuur en steden van Gelderland kun je goed per voet en fiets ontdekken. Voor een leuk dagje uit moet je zeker de steden Arnhem of Nijmegen bezoeken. In deze steden kun je heerlijk winkelen, maar je vindt er ook veel gezellige restaurantjes, cafés en mooie musea.

We hebben een aantal opties voor Camping De Kei voor je op een rijtje gezet:

Camping De Kei

Nederland Gelderland De Achterhoek

Oude Aaltenseweg 72, 7131 NZ Lichtenvoorde

+31 (0)6 52207605
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.