Algemene gegevens

Staanplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping De Kervoën

Camping de Kervoen is een rustige familiecamping in Zuid-Bretagne in een boomrijk domein van 1,5 hectare waar u persoonlijk verwelkomd wordt door de eigenaren. U vindt een fijn zandstrand op 800 meter van de camping met toegang tot rotsachtige kreken om lekker pootje te baden.

Camping De Kervoen biedt een gevarieerd aanbod aan huuraccommodaties voor elk budget met voldoende privacy. De standplaatsen zijn ruim opgezet in een natuurlijke omgeving met aansluiting voor elektriciteit. De hagen en struiken bieden privacy. Vanaf half negen in de ochtend kunt u terecht voor vers brood en croissants.

Het grote overdekte zwembad dat op warme dagen geopend kan worden biedt plezier voor groot en klein. Neem een boek mee en kom heerlijk ontspannen op de ligstoelen die aan de rand van het zwembad staan. Voor de kleintjes is er een verwarmd pierenbad. Kinderen vermaken zich in de speelhal met tafelvoetbal en een flipperkast.

Rustige camping in Bretagne

In Zuid-Bretagne vindt u volop activiteiten voor een topvakantie. Ga heerlijk uitwaaien aan de Bretonse kust en adem de frisse zeelucht in. De eilanden in de Atlantische Oceaan, Belle-Ile, Les Glenans, zijn prachtig voor een dagtrip. Bezoek de schilderstad Pont Aven en ontdek de mooie gebouwen en de adembenemende cultuur. En dat allemaal in de buurt van camping De Kervoen.

We hebben een aantal opties voor Camping De Kervoen voor je op een rijtje gezet:

Camping De Kervoen

Frankrijk Bretagne Finistère Clohars-Carnoët

Kervoën, 29360 Clohars-Carnoët

+33 (0)2 98 39 95 34
Engels, Frans
begin april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.