Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 37
Hoogte: 301 m

Flower Camping de la Base de Loisirs de Rouffiac

Camping de la Base de Loisirs de Rouffiac in Lanouaille ligt aan een groot meer in het hart van een 100 hectaren groot bos in de Dordogne. De camping verhuurt kampeerplaatsen, chalets en mobile homes. De camping beschikt over een restaurant en in het hoogseizoen enige animatie, zoals muziek en dansavonden. Daarnaast kunt u terecht in de bar en het restaurant. Op en rondom om het meer kunt u wandelen, fietsen en watersporten. De camping*** van Rouffiac heeft 40 standplaatsen en 30 chalets en stacaravans. Hier geniet u van een rustige en groene omgeving. Dichtbij de camping vindt u het strand waar u in juli en augustus naartoe kunt gaan. Hier kunt u ook vele watersportactiviteiten beoefenen.

Kamperen in de Dordogne bij camping de la Base de Loisirs de Rouffiac

Camping de la Base de Loisirs de Rouffiac ligt in de natuur van de Dordogne. De camping ligt aan een meer waar lekker in gezwommen kan worden, maar ook kanovaren, vissen en zelfs waterskiën behoren tot de mogelijkheden. De camping verhuurt kano’s en bootjes, zo kan je gemakkelijk vanaf de camping een tochtje maken. Er is een mooie speeltuin voor kinderen op het strand aan het meer. Kortom, niemand hoeft zich te vervelen op camping de la Base de Loisirs.

We hebben een aantal opties voor Camping de la Base de Loisirs de Rouffiac voor je op een rijtje gezet:

Camping de la Base de Loisirs de Rouffiac

Frankrijk Aquitaine Dordogne Lanouaille

Lac de Rouffiac. 24270 Lanouaille

0033 (0)5 53 05 65 60
Engels, Frans
mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.