Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 340 m

Camping De la Pelouse

Camping De la Pelouse is een comfortabele familiecamping in het hart van de Lorraine gelegen aan de rivier de Rupt de Mad. De gezellige avondactiviteiten en het zwembad met ligweide maken uw vakantie in Frankrijk helemaal af. De ruime kampeerplaatsen zijn goed beschut tegen de zon en de heggen geven u voldoende privacy. Daarnaast zijn er een aantal chalets met een gezellige inrichting en een houten terras om ’s avonds te genieten van de buitenlucht. Camping De la Pelouse is ook geschikt voor mindervaliden. Voor de kinderen zijn er leuke speelweiden en natuurlijk het zwembad met uitzicht over de ligweide. Heerlijk genieten van de zon of een potje voetbal. In de zomer worden er gezellige dansavonden georganiseerd of waag een kansje tijdens de bingoavonden. Gelegen net naast de rivier de Rupt de Mad waar u een hengeltje kunt uitgooien of kunt pootje baden.

Camping Meurthe-et-Moselle

Rondom camping De la Pelouse ligt maar liefst 250 kilometer aan wandelpaden die u per voet kunt bewandelen of per paard of fiets. De camping biedt ook verschillende begeleide tochten aan. De grote steden Nancy en Metz liggen respectievelijk 50 en 30 kilometer van de camping. Bezoek de prachtige kathedraal van Metz of de enorme Place Stanislas in Nancy. Wie altijd al eens in een luchtballon heeft willen varen gaat naar Chambley. Maar ook vlakbij de camping is er genoeg mooie te zien, zoals het kasteel van Jaulny en de Amerikaanse begraafplaats in Thiaucourt.

We hebben een aantal opties voor Camping De la Pelouse voor je op een rijtje gezet:

Camping De la Pelouse

Frankrijk Lorraine Meurthe-et-Moselle Jaulny

chemin de Fey, 54470 Jaulny

+33 (0)3 83 81 91 67
Engels, Frans
eind maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.