Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 4 ha

Camping de l’Ayguette

Camping l’Ayguette in Faucon is een gezellige familiecamping in de Vaucluse in Provence-Alpes-Côte-d’Azur. De camping ligt aan de voet van de Mont Ventoux, op 5 kilometer afstand van Vaison la Romaine, en 15 kilometer van Nyons. De camping biedt u een rustgevende vakantie in een ontspannen sfeer op één van de 99 standplaatsen op terrassen die verspreid liggen aan de heuvelzijde van een bos. Het terrein is 4 hectaren groot en ligt rond een wijngaard, in de schaduw van dennen en eiken. Het kampeerterrein beschikt over veel mooie faciliteiten en voorzieningen, zoals een receptie, barbecueplaats, toeristisch informatiepunt, klein winkeltje, wasgelegenheid, een speeltuin en een prachtig zwembad. Kinderen zullen zich hier goed vermaken met verschillende sporten en het animatieteam. Biljarten, tafeltennissen, badmintonnen, volleyballen en waterspelletjes doen behoren hier allemaal tot de mogelijkheden.

Kamperen in de Provence-Alpes-Côte-d’Azur

In deze omgeving van Frankrijk kunnen de sportieve vakantiegangers hun hart ophalen. Maak een mooie tocht in de bergen of ga fietsen, mountainbiken en vissen. De camping is zeer geschikt voor natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen, rustzoekers en wandelaars.

We hebben een aantal opties voor Camping De L'Ayguette voor je op een rijtje gezet:

Camping De L’Ayguette

Frankrijk Provence Vaucluse Faucon

D 86, 84110 Faucon – Vaison la Romaine

0033 (0)4 90 46 40 35
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.