Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 120 m

Camping de l’ilôt

Camping de L’Ilot in Cubjac is een charmante camping gelegen aan een rivier en bij een oude molen in de Dordogne in de Aquitaine. Poedelen in de rivier, zwemmen in het zwembad en meedoen aan de leuke activiteiten in de Kids Club. De kampeerplaatsen zijn ruim, schaduwrijk en omringd door bomen en struiken. Op het merendeel van de plekken kunt u gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en er is een speciale ruimte voor kleine kinderen. Ook kunt u kamperen in een van de mobilhomes met terras en tuinmeubilair. U kunt afhaalmaaltijden bestellen of een lekkere lokale maaltijd eten in het restaurant. Zowel voor groot als klein zijn er genoeg leuke dingen te beleven op Camping de L’Ilot Zwemmen in het zwembad met een apart peuterbadje voor de kleintjes. In de zomer is er een Kids Club met animatie die plaatsvindt in de middag en waar kinderen nieuwe vriendjes kunnen maken. Op het tennisterrein kunt u een balletje slaan en voor kinderen is er een speeltuin. Elke zondag vindt er een welkomstcocktail plaats waarbij het campingteam u informeert over de activiteiten in de regio.

Camping de L’Ilot in de Dordogne

Camping de L’Ilot ligt vlakbij Périgueux, een historische stad met prachtige monumenten. Ook is er een waterpark te vinden, een golfbaan, bowlingbaan en bioscoop. Naast de camping ligt een strand waar een strandwacht aanwezig is tijdens het hoogseizoen. Verder zijn er tal van kastelen, grotten en toeristische trekpleisters te vinden in de Dordogne die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

We hebben de beste prijzen voor Camping de L’Ilot voor je op een rijtje gezet:

Camping de L’Ilot

Frankrijk Aquitaine Dordogne Cubjac

24640 Cubjac

0033 (0)5 53 05 39 79
Duits, Engels, Frans
 maart - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.