Algemene gegevens

Staanplaatsen: 360
Huuraccommodaties: 19

Camping De Papillon

Camping De Papillon in Denekamp is een natuurcamping in Overijssel met zwembad gelegen op het platteland in Nederland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van bungalow, kampeerplaatsen. Deze heeft plaatsen met grasland, groen terrein, plaatsen met enige schaduw. De camping is heel duurzaam en zich zeer bewust van de natuur en de omgeving. Er wordt nagedacht over het waterverbruik en hoe er zo goed mogelijk met de omgeving wordt omgegaan. Dit is leerzaam voor jong en oud en uw vakantie wordt er alleen maar leuker van. Camping De Papillon beschikt over animatie, eetgelegenheid, rolstoel toegankelijk en zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Overijssel

Kamperen in de prachtige omgeving van Overijssel is ideaal om deze regio te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn duiken, fietsen, golfen, kajakken, kanoën, mountainbiken en wandelen. Een verblijf op Camping De Papillon is ideaal voor avonturiers, camperaars, fietsvakantie, golfliefhebbers, ouders met tieners, sportieve vakantie, vakantie met de hond, wandelvakantie en zwemliefhebbers. Overal kan gewandeld worden in de omgeving van de camping. Dit kan direct vanaf de camping of verderop in Twente of Duitsland. Bezoek bijvoorbeeld de Duitse steden als Nordhorn en Bad Bentheim.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,50 €19,50 €29,50 per nacht
Extra persoon €4,75 €4,75 €4,75 per dag
Bungalow €198 €198 €427 per week
Bungalow €231 €231 €499 per week

Camping De Papillon

Nederland Overijssel Twente

Kanaalweg 30
7591 NH Denekamp

+31 (0)541 351670
Engels, Nederlands
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.