Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 2 ha

Camping de Parpaillon

Camping de Parpaillon in Roquebrune-sur-Argens is een kleine natuurcamping aan de Côte d’Azur op 12 kilometer afstand van de Middellandse Zee in de Var. Houdt u van natuur, de bergen en de zee, dan is dit de camping voor u. De plaatsen zijn ruim en liggen gedeeltelijk in de schaduw. Huurt u een van de huuraccommodaties dan geniet u van alle comfort. Bij de receptie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Het zwembad is niet bewaakt, maar wel omheind. Ontmoet andere campinggasten op het jeu de boulesterrein of sla een balletje op de tennisbaan. Kinderen kunnen hun energie kwijt op de trampoline. In juni, juli en augustus organiseert camping de Parpaillon verschillende excursies. Wandelingen in de natuur in de Gorges du Blavet of bijvoorbeeld een tocht met de kano of de kajak.

Prachtige bergen in de Var

Camping de Parpaillon is gelegen tussen de Massifs des Maures en de Estérel, prachtige bergformaties in de Var. Zwemliefhebbers gaan naar het strand van la Garonnette op 20 minuten van de camping. Hier kunt u ook verschillende watersporten beoefenen. Lachens à la Mer is een 100 kilometer lange mountainbiketocht voor de liefhebbers. Bezoek met de kinderen het avonturenparcours in de bomen voor een gezellige familiedag.

We hebben een aantal opties voor Camping De Parpaillon voor je op een rijtje gezet:

Camping De Parpaillon

Frankrijk Provence Var Roquebrune-sur-Argens

1160 route de Marchandise, 83520 Roquebrune-sur-Argens

0033 (0)4 94 19 89 04
Frans
 maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.