Algemene gegevens

Staanplaatsen: 97
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 6 ha

Camping De Ruimte

Vlakbij de Veluwe randmeren, middenin het bos, ligt Camping De Ruimte. Onze prachtige natuurcamping is 6 hectare groot en telt 110 ruime kampeerplekken. De rustzoeker vindt hier prachtige in het bos verscholen plekken, er zijn ook plaatsen op velden met speeltoestellen in het midden. Op de camping vind je een leuke waterspeeltuin, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met veel leuke activiteiten. Op de camping vind je een restaurant waar je een lekker hapje kunt eten.

Geniet van de groene omgeving

Camping de Ruimte is een heerlijke charmecamping gelegen aan de oever van het Drontermeer. Daarnaast ligt de camping bij onder andere het Veluwemeer. Bij de meren kun je stranden vinden en je kunt er allerlei watersporten beoefenen. In de buurt van de camping vind je enkele leuke dorpen zoals Elburg.

We hebben een aantal opties voor Camping De Ruimte voor je op een rijtje gezet:

Camping De Ruimte

Nederland Flevoland Dronten

Stobbenweg 23, 8251PX Dronten

+31 (0)321-316442
Duits, Engels, Nederlands
01-04-2017 t/m 30-09-2017

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.