Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 1

Welkom op Camping de Soulère

Camping Soulère, kleine boerencamping in de Ariège aan de voet van de Franse Pyreneeën. De boerencamping in Frankrijk heeft een prachtig uitzicht en 4 plaatsen met elektra en 2 plaatsen zonder elektra. Er is een watertappunt op de camping. De camping is echt een plekje “weg van de snelweg”. Boer Onno heeft ongeveer 20 koeien, de melk die deze koeien leveren wordt gebruikt voor het maken van kaas in diverse smaken. Kaas en melk zijn te koop op de camping. Het is hier heerlijk rustig, maar als je je verveelt is er altijd wel een klusje te doen rondom de boerderij. We verzorgen (als er belangstelling voor is) 1x per week een salademaaltijd, met stokbrood, kruidenboter en wijn voor 5€ per persoon. De boer en zijn evt vrijwilligers eten dan ook mee. Vakantie op Camping de Soulère is ideaal voor wie van lekker zitten voor de tent of caravan, boekje lezen, een glaasje wijn met een stukje kaas van de boerderij, een spelletje doen, of helemaal niks, alleen zitten en genieten. Ik zeg: ” van harte welkom en kom genieten van de rust en ruimte”.

Prachtig groen landschap

De omgeving nodigt uit voor lekkere wandelingen, een bezoek gezellige Franse marktjes en dorpjes. Je boodschappen kun je doen bij de Carrefour in Lézat-sur-Lèze, daar vind je ook de warme bakker, een biologische winkel met een ruim assortiment, apotheek, postkantoor, dokter enz. Er is van alles te ontdekken, in de buurt of verder weg. Bijvoorbeeld een talkgroeve, boottochtje over een ondergrondse rivier, mohair geitjesboerderij, de grotten van Mas-d’Azil, watervallen enz. Een bezoek aan de stad Toulouse, Saint-Girons, Carcassonne en nog veel meer plaatsen die een bezoekje waard zijn. Of “gewoon”een toertochtje in de omgeving is al de moeite waard. Zwemmen kan in het meer van Carla-Bayle, wat trouwens ook een leuk kunstenaarsdorp is met veel leuke galerietjes. Wil je uit eten? We weten een paar leuke restaurants waar je lekker kan eten.

We hebben een aantal opties voor Camping de Soulère voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €15 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Kinderen tot 10 jaar €2,50 €2,50 €2,50 per dag
Hond €1,50 €1,50 €1,50 per dag
2pers caravan €35 €35 €35 per dag

Camping de Soulère

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Sieuras

Earl de Soulere , 09130 Sieuras

+31633744149 / +33561698480
Duits, Engels, Nederlands
begin mei tot eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.