Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15

Camping de Waal

Geniet van rust, ruimt en natuur op Camping de Waal op Texel. Camping de Waal is een rustige minicamping gelegen vlakbij het dorp de Waal. De boerencamping beschikt over 15 ruime kampeerplekken die zijn voorzien van 6 ampère stroom. Er is een schoon sanitairgebouw dat is voorzien van vloerverwarming, vier douches, vier toiletten en vier wasbakken. Ook beschikt de camping over een (af)wasplaats en stortplaats voor chemische toiletten. De gezellige camping heeft een apart parkeerterrein en een broodjesservice. Iedere ochtend kun je de dag beginnen met heerlijke, verse Texelse broodjes zonder dat je de camping af hoeft.

Kamperen bij de boer op Texel

Camping de Waal ligt net buiten het dorpje De Waal, het kleinste dorp van Texel. Het is een rustig dorp met een gemoedelijke sfeer dat centraal gelegen is op het eiland. Vlak bij ligt de polder Waalenburg, een groen gebied waar je veel vogels kunt spotten en heerlijk kunt wandelen. Op Texel kun je ook fantastische fietstochten maken. Fiets door prachtige natuurgebieden, naar het strand of de bekendste bezienswaardigheid van het eiland: de vuurtoren. Heb je geen eigen fiets bij, maar wil je het eiland toch per fiets verkennen? Het is mogelijk om huurfietsen te reserveren en te laten afleveren bij de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping de Waal voor je op een rijtje gezet:

Camping de Waal

Nederland Noord-Holland Texel De Waal

Oosterenderweg 2, 1793EL De Waal (Texel)

0222-316732
Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.