Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50

Camping De Wielewaal

Camping De Wielewaal is een verzorgde kleinschalige camping met 50 ruime kampeerplaatsen gelegen in Baarle-Nassau, Noord-Brabant. De staanplaatsen liggen verspreid over twee velden en worden voor een groot deel afgescheiden met haagjes. Je kunt er kamperen met je eigen tent, camper, vouwwagen of caravan. De camping beschikt over verwarmd en luxe sanitair. Bij aankomst krijg een je informatie over de omgeving en een kaart met wandel- en fietsroutes. Je kunt op het hele kampeerterrein gratis gebruik maken van het WiFi netwerk. Op de camping kun je een potje jeu-de-boules spelen met de andere campinggasten.

Vakantie in Noord-Brabant

In Noord-Brabant vind je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

We hebben een aantal opties voor ANWB Camping De Wielewaal voor je op een rijtje gezet:

ANWB Camping De Wielewaal

Nederland Noord-Brabant Baarle-Nassau

Reth 14, 5111 HC Baarle-Nassau

+31 (0)6 21 91 08 83
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.