Camping de Zonnehorst

Camping de Zonnehorst is een rustige minicamping gelegen op het platteland op het erf van een boerderij in Punthorst, Overijssel. De staanplaatsen liggen op een open veld, op 250 meter van de boerderij. Op het kampeerterrein staat een overkapping waar elektriciteit, een tappunt en een picknicktafel te vinden is. In de schuur op het erf kun je de sanitaire voorzieningen vinden. Bij het boerderijwinkeltje kun je groente, aardappelen, fruit, zuivel, eieren en brood kopen.

Natuurcamping in Overijssel

De camping ligt op het platteland van Overijssel, bij het dorpje Punthorst. Op 5 minuutjes rijden van de camping ligt boswachterij Staphorst. Hier kun je genieten van bossen, heidevelden en een meertje waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Ook ligt het kampeerterrein vlakbij het dorpje Staphorst (9 km). Het plaatsje is rijk aan monumentale panden en boerderijen. De beste manier om Staphorst te ontdekken is met de fiets of te voet.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping de Zonnehorst voor je op een rijtje gezet:

15

Camping de Zonnehorst
Nederland Overijssel Punthorst

Evenboersweg 28, 7715 PH Punthorst

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.