Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 12
Huuraccommodaties: 23

Camping des 2 Jumeaux

Camping des 2 Jumeaux is een kleinschalige ecocamping gelegen tussen de bergen van de Franse Pyreneeën en de Atlantische oceaan op een aantal kilometer van de Spaanse grens. Ontdek de vele watersportactiviteiten zoals surfen, waterskiën en duiken, de ideale plek voor liefhebbers van de zee.

De accommodaties van camping des 2 Jumeaux zijn gelegen op een terras en allen gescheiden door middel van bomen en struiken. U kunt gratis gebruikmaken van warm water. Deze ecocamping probeert zoveel mogelijk het gebruik van energie te limiteren en afval te scheiden. Alle huuraccommodaties zijn voorzien van dubbel glas, alle huishoudelijke apparaten zijn geclassificeerd met het A-label. Daarnaast hebben zijn alle kranen waterbesparend en groen afval wordt gecomposteerd.

Zwemmen in de Atlantische Oceaan

Vanaf camping Des 2 Jumeaux kijkt u zo de oceaan op en het prachtige strand ligt op 300 meter van de camping. Op het strand van Hendaye vindt u badmeesters zodat u met een gerust hart uw kinderen kunt laten spelen in de zee. Spanje ligt op nog geen 5 kilometer rijden waar u leuke uitstapjes kunt maken of boodschappen kunt doen. Sportievelingen kunnen zich uitleven in deze prachtige regio met surfen, duiken of een cursus volgen op een catamaran.

We hebben de beste prijzen voor Camping Des 2 Jumeaux voor je op een rijtje gezet:

Camping Des 2 Jumeaux

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Hendaye

Route de la Corniche, 64700 Hendaye

0033 (0)5 59 20 01 65
Frans
maart - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.