Meer foto's

Camping des Drouilhèdes

Camping des Drouilhèdes in Bessèges is een sfeervolle middelgrote familiecamping in de Gard aan de oevers van het riviertje de Cèze in de regio Occitanië. De camping heeft 80 schaduwrijke plaatsen, de meeste afgeschermd met laurierhagen op een vlak terrein. Verzorgd en schoon sanitair. Er is de mogelijkheid tot het huren van een chalet. Camping des Drouilhèdes beschikt over een privéstrand, meerdere speelplaatsen, terras en restaurant. De camping is zeer geschikt voor jonge kinderen. In het voor- en naseizoen veel rust, een prima periode om te wandelen langs de vele uitgezette wandelroutes.

Kamperen in de Gard

Vanuit de camping zijn er diverse uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld het prachtige Parc National des Cévennes of naar de oude steden Nîmes en Avignon. De Gard heeft vele mooie bezienswaardigheden die het waard zijn om te bezoeken. De nummer één bezienswaardigheid van de streek is de prachtige Romeinse brug de Pont du Gard. Daarnaast heeft het departement ook gezellige steden en pittoreske dorpjes: Nîmes, Uzès, Aigues-Mortes, Beaucair  en Le Grau-du-Roi. Ook is er prachtige natuur te vinden. Cascade du Sautadet zijn prachtige watervallen ten zuiden van het stadje La Roque-sur-Cèze. De watervallen bevinden zich bij de rivier de Cèze en je kunt er in de buurt heerlijk wandelen. De Gorges du Gardon is een prachtige rivierkloof in de Gard. Het blauwe water van de rivier, de witte kliffen en de groene begroeiing zorgen voor een prachtig plaatje. Op de oevers en langs de kliffen zijn talloze wandelroutes te vinden, waarbij je het gebied goed kunt verkennen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping des Drouilhèdes voor je op een rijtje gezet:

Camping des Drouilhèdes
Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Bessèges

Les Drouilhèdes, 30160 Bessèges

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe