Algemene gegevens

Staanplaatsen: 46
Huuraccommodaties: 3

Camping Des Favards

Camping Des Favards is een kleine op het platteland in Violès in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur met kampeerplaatsen en huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Des Favards heeft mooie camperplaatsen, kampeerplaatsen, stacaravans te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van wellness voorzieningen en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor wijnliefhebbers.

Kleine camping op het platteland in Provence-Alpes-Côte d’Azur

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Camping Des Favards in de plaats Violès vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Provence-Alpes-Côte d’Azur in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Camping Des Favards starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied golfen, klimmen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Des Favards voor je op een rijtje gezet:

Camping Des Favards

Frankrijk Provence Vaucluse Violès

1335 Route d’Orange, 84150 Violès

0033 (0)4 90 70 90 93
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.