Camping Fautais

Camping Fautais is een kleine camping aan zee in La Faute-sur-Mer in de regio Pays de la Loire met staplaatsen en huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Fautais heeft mooie camperplaatsen, chalets en kampeerplaatsen te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor fietsliefhebbers, ouders met tieners, strandgangers en zwemliefhebbers.

Kleine camping aan zee in Pays de la Loire

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Camping Fautais in de plaats La Faute-sur-Mer vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Pays de la Loire in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Camping Fautais starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied golfen, naar het strand gaan en surfen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Fautais
Frankrijk Pays de la Loire Vendée La Faute-sur-Mer

18 route de la Tranche, 85460 La Faute-sur-Mer

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe