Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Kampeerterrein: 0,8 ha
Hoogte: 232 m

Camping Heuvelland Oaze

Camping Heuvelland Oaze is een boerderijcamping in Limburg, die zich richt op 50 plussers, die op zoek zijn naar luxe, rust, bourgondisch genieten en een persoonlijke service en een prachtige omgeving. De groene camping beschikt over 25 ruime standplaatsen, waarvan 4 XL plekken. Iedere standplaats beschikt over een eigen wateraansluiting en -afvoer, een stroomaansluiting van 16 ampére en gratis wifi. De plaatsen bestaan uit half kiezel en half gras. Vanaf de charme camping kun je het eigen vee heerlijk in de wei zien lopen. De weilanden zijn direct aan de camping gelegen.

Goede voorzieningen

De kindvrije camping heeft een restaurant ( van 1 april t/m 31 oktober). In de keuken wordt alleen gebruik gemaakt van producten van de eigen boerderij en streekproducten. De gastvrije camping beschikt over een luxe sanitairgebouw, met verwarmde voorzieningen, inclusief mindervalide voorzieningen, waar men gratis gebruik van kan maken, een aparte afwasruimte, wasmachine en een fietsenstalling. De eigenaren organiseren graag leuke extra’s, zoals gezamenlijke barbecues en gezellige Jeu de Boulesavonden.

Boerderijcamping in Limburg

De kleine camping in Nederland is gelegen op een heuvelplateau in het gehucht Heijenrath, Slenaken (het plateau van Crapoel) met het Geuldal, ten oosten en het Gulpdal, ten westen. De boerencamping zelf grenst aan Teuven, de Voerstreek(B). De camping is omgeven door mooie bossen, pittoreske dorpjes en veel mooie routes om te wandelen of fietsen.

Bijzonderheden

Let op: Kinderen mogen wel op bezoek komen, maar niet overnachten. Deze camping is invalide en mindervalide vriendelijk!

We hebben een aantal opties voor Camping Heuvelland Oaze voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25 €25 €27,50 per dag
Caravan/camper 2 personen €25 €25 €27,50 per dag

Camping Heuvelland Oaze

Nederland Limburg Gulpen-Wittem Heijenrath

Givelderweg 4, 6276PB Heijenrath

+31 (0)6 30 63 38 44
Duits, Engels, Nederlands
april - november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.