Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 7

Camping Im Aal

Camping Im Aal in Esch-sur-Sûre is een middelgrote camping in het Luxemburgse kanton Wiltz. De mooi gelegen camping wordt door de rivier de Sûre in tweeën gedeeld. De delen zijn verbonden door een brug. De camping beschikt over verschillende staplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. Een groot deel van deze plaatsen ligt aan de rivier. Camping Im Aal beschikt ook over mooi ingerichte cabins, stacravans en safaritenten. Op de camping is het mogelijk om brood te halen en 10 kilometer verderop kan je je boodschappen halen. Verder heeft de camping een activiteitenprogramma en kan je fietsen huren.

Camping Im Aal in Luxemburg

Rondom Camping Im Aal in het noorden van Luxemburg is genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld naar de hoofdstad Luxemburg, Of naar het natuurpark van de Boven-Sûre. Verder kan je in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, golfen en klimmen. Cultuurliefhebbers kunnen een kijkje nemen in één van de musea, kastelen en vestigingen.

We hebben een aantal opties voor Camping Im Aal voor je op een rijtje gezet:

Camping Im Aal

Luxemburg Wiltz Esch-sur-Sûre

1 Rue Camping Aal, 9650 Esch-sur-Sûre

+352 (0)8 39 51 4
Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.